Насувається циклон: сьогодні атмосферний фронт принесе в Україну снігопади, хуртовини і сильний вітер

Сьогодні, 23 січня, в середу, в Україні очікується ускладнення погодних умов – снігопади, посилення вітру, хуртовини, посилення морозів. В середньому по країні денна температура повітря очікується від -1 до -9 градусів.

Про це повідомила Наталія Діденко в Facebook.

За словами синоптика, сьогодні, 22 січня, в середу, схоже, атмосфера виходить на роботу після свят. Очікуються морози і снігопади.

«23 січня в Україну прийдуть атмосферні фронти з Балкан, які принесуть снігопади, посилення вітру, хуртовини, на півдні – мокрий сніг з дощем і налипання мокрого снігу. Негода з сильними опадами більше торкнеться центральних областей та Одеської області. У західній частині сніг буде невеликим і помірним. На схід опади доберуться тільки до вечора в середу », – попередила Н. Діденко.

Температура повітря 23 січня також покаже зимовий характер – днем в середньому по Україні -4 -9 градусів, на заході вдень

-1 -4 градуси, на півдні 0 +4 градуси, в Криму +4 +9 градусів.

У Києві в середу, очікується морозна, сніжна і вітряна погода. Температура повітря вдень -5-7 градусів.

 

Джерело: Інформатор

Next Post

"У прагненні до ідеалу важливо не зруйнувати спільного дому", - Митрополит Епіфаній

Ср Січ 23 , 2019
Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній 22 січня привітав українців з Днем Соборності, наголосивши, що сила народу – в єдності. Наводимо звернення митрополита Київського, опубліковане на офіційному сайті ПЦУ, без змін. Дорогі брати і сестри, співгромадяни, шановне українство! Сердечно вітаю всіх вас з Днем Соборності та ювілеєм 100-ліття від дня проголошення Акту Злуки, яким стверджувалася […]

Можливо ви пропустили?