“Удари по обличчю і паху”. У Києві охоронець гей-клубу побив відвідувача, тому що той “заважав спати”

У київському гей-клубі LIFT охоронець побив відвідувача за те, що він заважав його напарнику спати. Про це в Facebook повідомила киянка Анастасія Приходько.
Дівчина розповіла, що вона в компанії друзів чекали таксі в холі клубу. “
“З нами на поверсі ще було два охоронці. Поки ми стояли між собою спілкувалися (природно на емоціях після гучної музики) до нас підійшов один з охоронців і в наказовому тоні сказав покинути приміщення, тому що його колега спить (норм охоронці, пильнує)” , – розповіла вона.
Приходько повідомила, що після конфлікту охоронець застосував до них силу.
“Один охоронець тримав одного, а другий почав бити другого руками і ногами, зокрема це були удари по обличчю і паху. Після того як мій друг сказав” вибачте “, той припинив удари ногами. Миттєві на обличчі садна і гематоми з набряками. Можливо , струс мозку “, – додав дівчина.
На місці події постраждалі викликали швидку допомогу і поліцію. Приходько підкреслила, що її з друзями доставили в відділенні поліції на Голосіївську, 15, де вони спілкувалися зі слідчим.
“Я вже не кажу про гомофобію, яка читалася в кожному погляді, русі і ударі охоронця, але серйозно? Цю країну не перемогти”, – підсумувала вона.
Джерело: Страна.ua

Next Post

Україну накриє сніговий циклон, який рухається на Київ від Чорного моря

Пн Січ 21 , 2019
В Україні в ніч на 21 січня прийдуть 10-градусні морози, країну накриє сніговий циклон, який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить всі, що уздовж цієї смуги, до Вінницької, Черкаської, Полтавської та Київської області. На інших територіях країни – сухо. У ніч на понеділок і завтра вранці […]
Киев Снегопад

Можливо ви пропустили?