У столичній лікарні пацієнт до смерті побив сусіда по палаті, який заважав йому спати

В Києві затримали пацієнта лікарні за підозрою в смертельному побитті сусіда по палаті.
Про це повідомляє столичне управління Нацполіціі в п’ятницю, 18 січня.
Відзначається, що напередодні вранці лікарі повідомили правоохоронцям, що виявили тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті, передає прес-служба поліції.
“За свідченнями свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті спати. Один з пацієнтів не витримав і кілька разів ударив милицею по голові порушника спокою. Після чого чоловік пішов відпочивати, а вранці лікарі виявили пацієнта без ознак життя”, – розповів начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко, як пишуть ЗМІ.
Також повідомляється, що поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві – це 44-річний уродженець Тернопільської області, який не мав постійного місця проживання і ніде не працював.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.2 ст. 121 КК України). Зловмиснику загрожує до 10 років в’язниці.

 

Джерело: Страна.ua

Next Post

У Києві обмежать рух по Північному мосту: стали відомі подробиці

Сб Січ 19 , 2019
19 і 20 січня в Києві частково перекриють рух по Північному мосту. Обмеження пов’язані з проведенням ремонтних робіт. Дорога буде перекрита з 09:00 до 20:00 і 19, і 20 січня Ремонтувати будуть поручневе огорожі на Північному мосту. Частково обмежать рух транспорту в першій смузі руху в напрямку житлового масиву Троєщина. […]

Можливо ви пропустили?