Київський залізничний вокзал хочуть передати в концесію

Центральний залізничний вокзал Києва планують передати в концесію.
Центральний залізничний вокзал і привокзальна площа Києва будуть перетворені на комфортний громадський простір для пасажирів, киян і гостей міста, і згодом передані в концесію. Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України, – пишуть УНН
“Ми повинні розробити проект привокзальній площі та вокзалу як єдиного комплексу, який буде мати не тільки функціональну бізнес-навантаження, але і естетичне значення. Визначаємося, що можна зробити вже зараз, а що – пізніше в контексті генерального плану розвитку столиці. Ми можемо дати киянам і всій Україні зразковий вокзал “, – заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
Міністр додав: “Торгові майданчики, зали очікування, паркування – все це повинно бути приведено в порядок, в єдиному естетичному стилі. Окрема тема – боротьба з кишеньковими злодіями і загальна безпека пасажирів”.
Відзначають, що перспективним шляхом розвитку великих залізничних вокзалів Володимир Омелян бачить використання механізмів державно-приватного партнерства та передачу їх в концесію.
За словами Омеляна: “Надалі ми припускаємо передачу вокзалу в концесію. Це може бути і муніципальна концесія, якщо місто буде мати гроші, може бути приватний інвестор”.

Next Post

У столичній лікарні пацієнт до смерті побив сусіда по палаті, який заважав йому спати

Сб Січ 19 , 2019
В Києві затримали пацієнта лікарні за підозрою в смертельному побитті сусіда по палаті. Про це повідомляє столичне управління Нацполіціі в п’ятницю, 18 січня. Відзначається, що напередодні вранці лікарі повідомили правоохоронцям, що виявили тіло пацієнта з ознаками насильницької смерті, передає прес-служба поліції. “За свідченнями свідків, пацієнт криками заважав сусідам по палаті […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?