Собчак приїхала до Києва, щоб взяти інтерв’ю у Зеленського, – РосЗМІ

Російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак приїхала до Києва. У своєму Instagram вона опублікувала коротке відео з центру української столиці.
Російські ЗМІ стверджують, що Собчак приїхала зустрітися з кандидатом в президенти, лідером гумористичної студії “Квартал 95” Володимиром Зеленським. За даними Комсомольской правди, журналістці вдалося домовитися про інтерв’ю.
“За моїми даними, вона збирається зустрітися з кандидатом в президенти країни, коміком Володимиром Зеленським. Про це я дізнався від його піарників, до яких нещодавно звернувся через знайомих з проханням про інтерв’ю”, – вказав у своїй авторській колонці журналіст Олександр Коц.
Що насправді призвело журналістку до Києва, на даний момент невідомо. В її Instagram-сторіз як і раніше лише одне відео з салону автомобіля на Європейській площі.
Джерело: Інформатор

Next Post

На території столичного ТРЦ Gulliver сталася пожежа (ФОТО)

Пт Січ 18 , 2019
Вночі 18 січня в центрі столиці загорілося двоповерхова будівля на території ТРЦ Gulliver. Воно давно не експлуатувалося і виглядало покинутим. Дим вкрив кілька кварталів навколо. Двоповерхова будівля знаходиться на території, яку охороняють співробітники торгового центру. За словами охоронців, будова давно не використовувалося. Епіцентр спалаху знаходилося на другому поверсі, в кімнаті […]
Пожар-Киев

Можливо ви пропустили?