У Києві в одному з тролейбусів чоловік побив кондуктора (ВІДЕО)

За фактом інциденту порушено кримінальну виробництво.
У Києві в тролейбусі №27 пасажир без квитка побив ногами кондуктора. Після цього інциденту, який стався 15 січня, КП “Київпастранс” вирішило відновити спільні рейди в громадському транспорті з Нацполіціей. Також на сторінці підприємства в Facebook 17 січня було опубліковано відео конфлікту між пасажиром Сергієм Шевчуком і двома контролерами (22-річна дівчина і 26-річний чоловік). До слова, автором ролика є сам “заєць”.
Інцидент стався ввечері на зупинці “Завод” Промзв’язок “.
У КП “Київпастранс” висловили вдячність цій пасажиру, який “власноруч зняв відео-доказ свого порушення”.
Також вказується, що у поліції претензій до дій працівників підприємства немає.
На 2,5-хвилинному ролику пасажир, який не зміг підтвердити оплату свого проїзду, відмовляється платити штраф, сперечається з контролерами і твердить, що ті обмежують його свободу, штовхає і ламає двері під час руху громадського транспорту і пропонує їх самим шукати квиток, який нібито десь валяється, – передає РБК.
Жінка-водій запитала пасажира, чому той став бити контролера. Той заявив, то просто хотів відсунути, і “якби вдарив – він би лежав”.

https://www.facebook.com/Kyivpastrans/videos/492507761155972/

У підсумку на кінцевій зупинці чоловік вдарив в обличчя кондуктора і, вхопившись руками за поручні, почав бити ногами в спину. Дебошира вдалося затримати після того, як водій вийшла з тролейбуса і закрила двері транспорту, “спіймавши” таким чином того в салоні транспорту.
На місце події прибули поліцейські і взяли свідчення у обох сторін.
Пізніше в коментарях до посту Шевчук відписав, що було відкрито кримінальне провадження за даним інцидентом:
“Були в ділянці, написав заяву, відкрили кримінальне провадження …”
Він стверджує, що сам став жертвою нападу з боку контролерів, які втрьох його били.
“Київпастранс” виклав шматок відео, так би мовити вирвали з контексту, а як їх несамовитий кондуктор накинувся на мене з кулаками вони не виклали … На жаль. Можете вірити кому хочете. Але якщо ви дійсно думаєте, що я за 8 поганих гривень піднімав би кіпіш, то ви сильно помиляєтеся “…
У коментарях до відео серед користувачів мережі переважає думка, що ніякого квитка у пасажира-забіяки не було. Також багато суперечок щодо дій контролера, який не дозволив чоловікові втекти з тролейбуса, що не сплативши штраф (160 гривень).
“Пасажир, як стверджує, втратив квиток в салоні, а контролер, що, собака, щоб лазити винюхувати і шукати його. Зрозуміло, що квитка не було. 8 грн це не 160, заплатив і їдь спокійно” …
У мережі засуджують поведінку скандаліста і його нахабство, а також призводять алюзії з великою рогатою худобою:
“Зараз і тут будуть писати що винні контролери. Завжди вражали такі люди, невже будучи молодим хлопцем вистачає нахабства не оплачувати проїзд, а потім ще й обурюватися. Ідіоти. У маршрутках теж не платять?” Київпастрансу “удачі і терпіння!”
“Чи не виправдуйтеся. Самі ж розумієте у кожного своя думка. І більшість, включаючи мене, припускають, що ви нічого не купували, а навмисно їхали без квитка”;
“Більшість передбачає, що у тебе роги ростуть. Потроху-потроху, але скоро будуть помітні!”
Джерело: Інформатор

Next Post

Собчак приїхала до Києва, щоб взяти інтерв'ю у Зеленського, - РосЗМІ

Пт Січ 18 , 2019
Російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак приїхала до Києва. У своєму Instagram вона опублікувала коротке відео з центру української столиці. Російські ЗМІ стверджують, що Собчак приїхала зустрітися з кандидатом в президенти, лідером гумористичної студії “Квартал 95” Володимиром Зеленським. За даними Комсомольской правди, журналістці вдалося домовитися про інтерв’ю. “За моїми даними, […]

Можливо ви пропустили?