Побиття підлітками чоловіки біля ТЦ Gulliver: учасників бійки змусили публічно вибачитися (ВІДЕО)

16 січня кілька активістів, серед яких були представники ультрас, розшукали підлітків, які побили чоловіка у ТРЦ Gulliver. Юнакам довелося просити вибачення і займатися фізичними вправами на відео.
Також двоє підлітків принесли вибачення за скоєне від себе і решти компанії, яка напала на чоловіка.
Активістам вдалося розшукати кілька людей з компанії, яка 15 січня біля ТРЦ Gulliver напала і побила перехожого. Тоді бійку зняли очевидці, а в соцмережах люди були збуджені, що сталося. На акаунти підлітків стали надходити погрози, багато хто бажав знайти і провчити неповнолітніх, – пише столичне видання.
У підсумку з кількома юнаками з компанії провели роз’яснювальну роботу, змусили їх віджиматися і присідати, а також вибачитися за побиття перехожого. Вони пообіцяли, що подібне більше не повториться.

https://www.youtube.com/watch?v=dPzxTx-GWr4

Напомним, Настю Рыбку и Алекса Лесли депортировали из Таиланда.

1 thought on “Побиття підлітками чоловіки біля ТЦ Gulliver: учасників бійки змусили публічно вибачитися (ВІДЕО)

  1. ничего они не поняли, а заставлять отжиматься и приседать за драку, так хороший стимул накачать мышцы. это не наказание а насмешка, а кто оплатит лечение и моральный ущерб

Comments are closed.

Next Post

Ксенія Собчак приїхала до Києва (ФОТО)

Чт Січ 17 , 2019
Про приїзд до столиці України телеведуча сповістила в Instagram Stories, опублікувавши відео з автомобіля на Європейській площі. Журналістка і політик Ксенія Собчак приїхала до Києва. Про це вона повідомила в четвер, 17 січня в Instagram. Коротке відео, на якому видно Європейська площа, було розміщено в розділі Stories. Його Собчак супроводила […]

Можливо ви пропустили?