У Києві облаштують 12 локацій, ДЕ МОЖНА КУПАТИСЯ НА ХРЕЩЕННЯ

У Києві для безпечного купання на Хрещення підготували 12 місць на пляжах в трьох районах міста, де чергуватимуть рятувальники і медики, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.
“У цьому році для святкування Хрещення в межах Києва облаштовані 12 локацій. На кожній з них 19 січня з 7:00 до 21:00 будуть чергувати рятувальники та працювати медпункти”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, такі зони підготували в Дніпровському, Оболонському та Деснянському районах.
Так, в Дніпровському районі кияни та гості міста зможуть пірнути в ополонку на пляжах “Дитячий” (біля каплиці в Гідропарку), “Венеція” (острів Долобецький), “Передмістна Слобідка” (Гідропарк, навпроти Києво-Печерської лаври), “Тельбін” (пр. Павла Тичини), “Райдужний” (озеро Райдужне, вул. Марка Черемшини) і “Центральний (Труханів острів).
В Оболонському районі пляж “Вербний” (оз.Вербное, ул.Пріозерная), місце масового відпочинку Наталія (затока Оболонь, вул.Прирічна), парк Наталка (ул.Оболонская Набережна), пляж “Пуща-Водиця” (ставок Горащиха, 7 лінія), озеро Йорданське (пр.Степана Бандери).
Одна локація буде працювати в Деснянському районі – зона відпочинку “Троєщина” (ул.Оноре де Бальзака

Next Post

Втрачений Київ: бруківка як пам`ятник собору часів Київської Русі

Ср Січ 16 , 2019
Коли будете гуляти Володимирською вулицею, зверніть увагу на бруківку, що знаходиться на перетині з вулицею Іринінською. Невеличка частина того перехрестя має червоний колір. І то не випадковість. Це своєрідний пам’ятник старовинній церкві, що була на тому місці декілька століть назад. Храм святої Ірини Князь Ярослав Мудрий відомий тим, що за його […]

Можливо ви пропустили?