Адміністративний суд Києва розгляне позов Ігоря Мосійчука щодо міністерських повноважень в Уляни Супрун

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень Міністра.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

Суд ухвалив здійснювати розгляд за правилами спрощеного позовного провадження і призначив справу до судового розгляду по суті на 15 лютого.

Окрім цього, Окружний адміністративний суд міста Києва зобов’язав відповідача – в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляну Супрун подати до суду всі матеріали, на підставі яких її було призначено на посаду, а також пояснення щодо наявності у неї іншого, ніж українське, громадянства.

Як відомо, позивач просить суд встановити відсутність у Уляни Супрун компетенції (повноважень), передбаченої, зокрема, але не виключно, статтею 44 Закону України «Про Кабінет міністрів України», пунктом 10 Положення про Міністерство охорони здоров’я, затвердженого відповідною Постановою Кабміну.

Сам Ігор Мосійчук ось так коментує цю подію:

“От і казочці кінець..15 лютого адміністративний суд розгляне мій позов, щодо відсутності міністерських повноважень в.о. міністра охорони здоров`я Уляни Супрун.
Команда Радикальної партії Олег Ляшко докладатиме максимальних зусиль для зупинення геноциду, який провадить Доктор Смерть на своїй посаді!”.

Next Post

"До вечора вас не стане": настоятель Лаври похизувався, як через його прокляття померло четверо людей

Вт Січ 15 , 2019
Настоятель Києво-Печерської лаври похизувався, як через його прокляття померло четверо музейників, котрі працювали у майстерні, розташованому на території Лаври. Про це Павел сказав у інтерв’ю, опублікованому на YouTube-каналі “ЛАВРА. ШЛЯХ ДО НЕБЕС“. “У храмі були ремонтні майстерні. Були відкриті дискусії щодо виселення цих майстерень. І я сказав їм, що вони […]
Печерська Лавра

Можливо ви пропустили?