У Києві затримали стрільця, який відкрив вогонь з пістолета по школі

У Києві затримали чоловіка, який напередодні ввечері, 13 січня, з пневматичної зброї обстріляв двері школи. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.
Про це повідомляється на сайті столичної поліції.
До чергової частини Святошинського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про постріли. На місце були направлені екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група.
Правоохоронці поспілкувалися з заявницею, яка повідомила, що працює в школі. Близько 22:00, перебуваючи на чергуванні, в вікні вона помітила чоловіка зі зброєю в руках. Він кілька разів вистрілив у двері і втік.
Поліцейські вилучили з місця інциденту предмет, схожий на пістолет, попередньо – пневматичної дії, і металеві кульки. Речові докази направили на експертизу.

Next Post

Екс-ректор НМУ ім.Богомольця штурмує будинок разом з прихильниками (ВІДЕО)

Пн Січ 14 , 2019
У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що колишній ректор Національного медичного університету імені Богомольця Катерина Амосова разом з прихильниками штурмує адміністративна будівля навчального закладу. На сторінці міністерства в Facebook також опубліковано відео спроби штурму. На відео видно бійку в приміщенні вузу і бійку. https://www.facebook.com/moz.ukr/videos/2252778744935791/ “Катерина Амосова була ознайомлена з наказом про […]

Можливо ви пропустили?