На Київському водосховищі три людини провалилися під лід, є жертви

Під час катання на снігоході по Київському водосховищу три людини провалилися під лід, один врятувався самостійно, а двоє вибратися на поверхню не змогли, тіло одного з них знайшли в суботу, повідомила Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Про те, що трапилося поблизу с.Страхолісся рятувальникам повідомили ще о 16:15 годині 11 січня, а 12 січня було розпочато пошукову операцію.

“Станом на 14:00 тіло одного зі зниклих чоловіків піднято на поверхню. Зараз тривають пошуки другого чоловіка”, – зазначили у відомстві.

За уточненою інформацією, орієнтовна відстань від місця провалу під лід до берега становить 2 кілометри, за інформацією рибалок орієнтовна глибина – 10 метрів.

Наразі до пошуку зниклих задіяні 27 чоловік особового складу ДСНС і два катери на повітряній подушці “Марс”.

Джерело: Interfax Україна

Next Post

Вселенський Патріархат призначив предстоятеля храму Андрія Первозванного

Нд Січ 13 , 2019
На засіданні Синоду Константинопольського патріархату, яке проходило з 9 по 10 січня, був призначений предстоятель ставропігійного храму Святого Андрія Первозванного, постійного представництва Вселенської патріархії в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служба Вселенського патріархату. Главою храму став архімандрит Михайло (Аніщенко), який до цього був настоятелем храму в Анталії. Раніше архімандрит […]

Можливо ви пропустили?