У торговому центрі на Борщагівці стався вибух, є постраждалий

У суботу, 12 січня, в торговому центрі Києва стався вибух, в результаті якого чоловік отримав травму руки.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
Згідно з повідомленням, близько полудня до чергової частини надійшла інформація, що на вул. Борщагівській в торговому центрі прогримів вибух.
Попередньо встановлено, що вибух прогримів на третьому поверсі при проведенні ремонтних робіт. За словами свідків, один з чоловіків намагався перевірити пожежну сигналізацію в офісному приміщенні, запалюючи димову шашку, яка і вибухнула у нього в руці. Ця інформація буде перевірятися. Постраждалого госпіталізували, йому надають необхідну медичну допомогу.
На момент вибуху в приміщенні не було відвідувачів, а всіх осіб, які проводили ремонтні роботи, евакуювали.

ТРЦ, взрыв

На місці події працюють поліцейські, вибухотехніки, лікарі швидкої і рятувальники.
Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом’янського управління поліції. Після проведення перевірки буде надано правову оцінку події.

Next Post

Головну ялинку країни будуть демонтувати перед старим Новим роком

Сб Січ 12 , 2019
Завтра, 13 січня на Софійській площі відбудеться церемонія закриття головної ялинки країни. Про це передає прес-служба КМДА. Урочисте закриття новорічної локації на Софійській площі відбудеться 13 січня. Після, головну ялинку демонтують. Закриття містечка на Подолі заплановано на 19 січня. Після новорічних свят головну новорічну ялинку країни, яка встановлена на Софійській […]

Можливо ви пропустили?