У Києві відремонтують Хрещатик і Майдан Незалежності

«Київавтодор» оголосив тендери на розробку проектів капітального ремонту вулиці Хрещатик та майдану Незалежності.

Про це йдеться на сайті держзакупівель Prozorro. На розробку проектної документації реконструкції майдану Незалежності виділено близько 5,5 мільйона гривень. Для Хрещатика – 10 мільйонів гривень, пише The Village.

Обидва проекти мають бути розроблені з урахуванням потреб людей з інвалідністю та велосипедистів. Також планують облаштувати тротуари та прилеглу до Хрещатика і Майдану території.

Згідно із документацією, роботу над проектами мають закінчити до 31 грудня 2020 року. «Київавтодор» також оголосив аукціон на розробку проекту ремонту вулиці Терещенківської, що розташована між парком Шевченка та станцією метро «Площа Льва Толстого».

Джерело: Інформатор

Next Post

Автопроїзди мосту Метро готують до капремонту

Вт Січ 8 , 2019
У столиці капітально відремонтують автопроїзди мосту Метро.  Робочий проект затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації. Передбачено капітально відремонтувати проїжджу частину мостового полотна, прогонових будов із відновленням несучої арматури, зовнішнє освітлення, замінити перильну огорожу. Робити триватимуть 22 місяці. Загальна вартість капремонту становить 1 825 200,575 тис. грн. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету […]
Мост метро-Київ

Можливо ви пропустили?