Спецназ з’явиться на залізничному вокзалі в Києві

За його словами, останнім часом криміногенна ситуація на території вокзалу істотно погіршилася, системно відбуваються поодинокі крадіжки, відкриті зухвалі пограбування. Тому найближчим часом на вокзалі з’явиться сервісна служба Національної поліції.
Чиновник уточнив, що на території вокзалу в експлуатацію буде введена сотня відеокамер. Крім того, щодня на патрулювання буде виходити більше 50 бійців спецпідрозділу “ТОР” Департаменту патрульної поліції України. У Мінінфраструктури припускають, що ці заходи допоможуть навести порядок на вокзалі і очистити його від криміналітету і бездомних.

Центральний залізничний вокзал є візитною карткою нашої столиці. Він є центром відправлення поїздів у всі куточки нашої…

Posted by Юрій Лавренюк on Neljapäev, 3. jaanuar 2019

“Сподіваюся, що в цьому році ми реалізуємо подібний експеримент у всіх містах” мільйонниках “, а також щиро вірю, що ми найближчим часом повинні повернутися до практики супроводу пасажирських поїздів нарядами правоохоронців”, – додав Лавренюк.
Нагадаємо, у Омеляна пообіцяли за місяць зачистити Центральний ЖД вокзал Києва від безпритульних і криміналу.

Next Post

В Киеве построят мусороперерабатывающий комплекс

Сб Січ 5 , 2019
Первый в Украине комплекс по переработке мусора планируют построить в Киеве включительно до 2021 года. Об этом говорится распоряжении Киевской горгосдадминистрации “О бюджете города Киева на 2019 год”. На проектные работы по объекту из городского бюджета должны выделить 4 млн грн. Стоимость всего проекта составит 3,7 млрд грн. Возводить мусороперерабатывающий […]
Мусор Киев

Можливо ви пропустили?