Близько ста тисяч людей відсвяткували Новий рік біля головної ялинки країни

Новий рік під головною ялинкою країни зустрічали близько 100 тисяч чоловік.
Новорічні та різдвяні свята в Києві тривають. За словами організаторів свята, Новий рік (31 грудня) на двох локаціях – Софійська (Володимирський проїзд) і Контрактова площа (вул. Сагайдачного), зустрічали до 100 тисяч осіб, – пише Сегодня.
“Поки ми не готові повідомити точно скільки гості новорічних містечок з’їли ковбасок і шашлику. Підраховувати будемо ближче до кінця свят. Але можна сказати, що в цьому році кияни мало їдять, але багато п’ють. Орендарі торгових місць говорять, що люди більше замовляють чаю, кави і глінтвейну, а на їжу замовлень менше “, – розповіли нам організатори.
Також наголошується, що, на жаль, ціни стали вище ніж в минулому році. Особливим попитом користується какао і гарячий шоколад, його замовляють діти, оскільки почалися шкільні канікули.

Next Post

Зупинка експреса «Київ-Бориспіль» на Видубичах з’явиться у 2019 році

Пт Січ 4 , 2019
Зупинка експреса «Київ-Бориспіль» на станції метро «Видубичі» з’явиться у 2019 році, одразу після реконструкції залізничної станції.  Про це повідомив керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов, пише ЦТС. Зараз у компанії планують створити транспортний хаб: реконструювати залізничну станцію «Видубичі» та інтегрувати її з метрополітеном й автостанцією. Для експреса облаштують переходи між метро і залізницею та […]
бориспіль

Можливо ви пропустили?