Проти поліцейських, які побили авіаконструктора в Києві, відкрили справу

Прокуратура відкрила провадження щодо поліцейських, які в Києві побили авіаконструктора заводу “Антонов” 81-річного Віктора Ковальського.
Про це прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган написала в Facebook, – передає ЗМІ.
“За фактом інциденту з побиттям співробітника КБ ім. Антонова прокуратура відкрила ще одне провадження – стосовно поліцейських. В ході вивчення процесуальними керівниками матеріалів кримінального провадження, а також проведення безпосереднього допиту потерпілого, Київської місцевою прокуратурою №9 встановлені обставини, які свідчать про можливу причетність до вказаної події працівників поліції “, – повідомила вона.
У ЕРДР внесено відомості про вчинення працівниками поліції кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), зазначає Сарган. За її даними, це кримінальне провадження направлено за підслідністю до територіального управління ГБР Києва.
Прес-секретар Луценка пише, що 27 грудня 2018 року в Солом’янське управління поліції в Києві надійшла заява про побиття співробітника КБ ім. Антонова в зв’язку з його нібито причетністю до шахрайських дій при обміні валюти. За даним фактом порушено справу за ч. 1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України та розпочато досудове розслідування.

 

Next Post

Близько ста тисяч людей відсвяткували Новий рік біля головної ялинки країни

Пт Січ 4 , 2019
Новий рік під головною ялинкою країни зустрічали близько 100 тисяч чоловік. Новорічні та різдвяні свята в Києві тривають. За словами організаторів свята, Новий рік (31 грудня) на двох локаціях – Софійська (Володимирський проїзд) і Контрактова площа (вул. Сагайдачного), зустрічали до 100 тисяч осіб, – пише Сегодня. “Поки ми не готові […]

Можливо ви пропустили?