Синоптики пообіцяли, що в кінці січня в Україні випаде рекордна кількість снігу

В Україні в січні найбільше снігу очікується в кінці місяця. На північному сході випаде до 20-27 см снігу, на півдні – набагато менше.
Про це повідомляє Укргідрометцентр.
Очікується, що середня місячна температура повітря складе 1-6 градусів морозу, в Карпатах, на сході і північному сході України – до 7-8 градусів морозу.
“Абсолютний мінімум температури 23-37 градусів морозу, в окремих районах Харківської, Дніпропетровської, Київської, Сумської областей та в Карпатах 38-39 градусів морозу, Черкаської та Луганської областей до 42 градусів, на узбережжі Криму місцями 13-22 градусів морозу”, – йдеться в повідомленні, пише УН.
Прогнозують, що абсолютний максимум температури складе від +7 до +14 градусів, на Прикарпатті, на півдні України – до 15-18 градусів, в Криму – до 21 градуса вище нуля.
“Найбільша висота снігового покриву зазвичай спостерігається в третій декаді січня і становить в середньому 8-15 см, на північному сході країни 20-27 см; на півдні України сніговий покрив нестійкий”, – прогнозують в Укргідрометцентрі.

Next Post

КМДА знову збирається будувати флагшток. Він буде коштувати 48 мільйонів гривень

Нд Гру 30 , 2018
КМДА знову збирається побудувати флагшток за 48 мільйонів гривень. Як повідомляють “Наші гроші”, проект розпорядження 27 грудня навіть внесли на засідання Кабміну. За інформацією, в проекті вказано, що фінансувати його будуть з міського бюджету. Однак, варто зазначити, що ніяких фінансових і технічних обґрунтувань цього будівництва на засіданні уряду не було […]
кмда

Можливо ви пропустили?