Кияни зможуть екологічно утилізувати новорічні ялинки у всіх районах столиці

У минулому році комунальне об’єднання «Київзеленбуд» прийняло на утилізацію понад 10 000 ялинок.

Свої ялинки, сосни, ялини жителі Києва зможуть принести в 15 пунктів збору, відкриють з 2 січня у всіх районах Києва. Зібрані дерева перероблять на друзки на спеціальному обладнанні і навесні використовують для мульчування (захисту ґрунту від пересихання і перегріву) лунок вічнозелених рослин. Про це повідомляє КМДА.

На території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень і лісопаркових господарств уже підготовлені спеціальні майданчики для збору новорічних ялинок, які будуть подрібнені в друзки для подальшого їх використання в виробничих потребах.

«Закликаємо киян запланувати не викидати ялинку на смітник, а знайти час і привезти своє новорічне дерево на утилізацію в один з пунктів прийому, який розташований в кожному районі міста. Для того, щоб всі встигли проявити свою екологічну свідомість, пункти прийому почнуть свою роботу вже с 2 січня 2019 », – повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.

 

Адреси пунктів прийому, контакти та години роботи.

Next Post

У столиці за низкою адрес відсутня холодна вода

Ср Гру 26 , 2018
Сьогодні, 26 грудня, ремонтні бригади «Київводоканалу» працюють над локалізацією та ліквідацією пошкоджень на мережі холодного водопостачання. Про це повідомляють у ПрАТ АК «Київводоканал». Тож тимчасово відсутнє водопостачання за такими адресами: вул. Калачівська, з 13 по 30; пр-т. Георгія Гонгадзе, 20Г, 20Д, 20З, 20Ж, 32З, 32Ж. Ліквідувати пошкодження та відновити водопостачання обіцяють за […]

Можливо ви пропустили?