Годинник на Будинку профспілок у Києві відновив роботу

На відновленому Будинку профспілок у Києві, який постраждав від пожежі під час Революції гідності, знову запрацював годинник.

Електронне табло поки працює в тестовому режимі. Безперебійно показувати час та погодні умови годинник буде вже за тиждень, – повідомляє Громадське.

Годинник на Будинку профспілок запрацював вперше з 2014 року, а нове табло більше, ніж попереднє.

Пожежа у Будинку просфпілок сталась у ніч на 19 лютого 2014 року. Унаслідок пожежі загинули двоє людей – Олександр Клітинський та Володимир Топій.

Їхні тіла були знайдені обгорілими, причину смерті через сильне пошкодження вогнем досі не встановлено. Водночас, видимих насильницьких пошкоджень, колотих чи вогнепальних ран не виявлено.

Одразу після пожежі у мережі розповсюджувалася неправдива інформація, що нібито у Будинку профспілок загинули від 40 до 50 людей. Ця інформація не відповідає дійсності.

Next Post

Осокорки: художня галерея у метро

Пн Гру 24 , 2018
Станція метро «Осокорки» стала справжнім арт-об’єктом. Оскільки 19 грудня нарешті завершилась реалізація проекту More Than Us. Куратором проекту був Гео Лерос. Всього станцію прикрасили 8 різноманітних муралів, вісім історій про Україну. До речі, всі малюнки створені іноземними художниками. Тому вони виконані в різноманітних стилях. Проте мурали об’єднані єдиною темою, вони присвячені національній єдності країни. Роботи […]

Можливо ви пропустили?