У Києві аеропорт «Бориспіль» обмежить прийом посилок на новорічні свята

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» введе тимчасове обмеження на прибуття вантажних авіаперевезень. Це пов’язано з великим завантаженням рейсів повітряних воріт столиці.
За кілька тижнів різко зросла кількість рейсів, на яких перевозять вантажі. Через це з 24 грудня 2018 по 4 січня 2019 року зупинять прийом багажу. Про це  прес-служба аеропорту.
Авіалінії обмежать вантажоперевезення через брак технічних ресурсів. Також в зимовий період недостатньо персоналу для обробки вантажів. Аеропорт зупинив прийом імпорту для того, щоб обробити весь вже отриманий багаж.
Експортні і транзитні перевезення будуть обробляти і відправляти без обмежень. Аеропорт «Бориспіль» приносить вибачення за тимчасові незручності та просить пасажирів поставитися з розумінням до такого рішення.

Next Post

НБУ випускає 5-гривневу монету, присвячену Києву (фото)

Чт Гру 20 , 2018
З 20 грудня Національний банк України вводить в обіг монету, присвячену Києву. “Нова пам’ятна монета буде з символами столиці. Зокрема, на монеті зображено головні символи Києва – Парковий міст, Софійський собор, Парламент, а також каштанову гілку”, – йдеться в повідомленні. Як зазначається, її номінал-5 гривень, а тираж – 45 тисяч […]
Национальный-банк-Украины, НБУ

Можливо ви пропустили?