Twenty One Pilots, Bring Me The Horizon, Miley Cyrus – зірки світової величини, що знімали кліпи в Києві у 2018

 Світові зірки досить часто вибирають Київ як локації для зйомок своїх відео. Не став винятком і цей рік: столицю України відвідали Каллум Сотто, Майлі Сайрус і інші виконавці. ZN.UA зібрало п’ять кліпів, які вийшли в 2018 році, які були зняті в Києві.
Калум Скотт – You Are The Reason
У пісні співак співає про дівчину, яка його надихає, і прогулюється вулицями Києва. Зокрема, він проходить повз пам’ятник Тарасу Шевченку, Софійського собору та Національного театру опери і балету. Крім того, співак гуляє Хрещатиком і заходить в підземний перехід на Майдані Незалежності. Нарешті він доходить до купола ТЦ Globus, у якого під світлом прожектора танцює пара.

Джорджа Сміт – Let Me Down
Як локації для зйомок ролика про жінку-кілера були використані Жовтневий палац, Андріївський узвіз і міст на Трухановому острові. У ролику також з’явився репер Stormzy.

Bring Me The Horizon – MANTRA
Британські рокери також вибрали для свого ролика Жовтневий палац і один з павільйонів Києва. У кліпі з’явилася українська модель Вікторія Варлей.

Twenty One Pilots – Nico And The Niners
Цього разу в якості локації для зйомок ролика був обраний факультет кібернетики КНУ ім. Шевченко, велика частина дію кліпу відбувається біля університету або в його стінах.

Майлі Сайрус – Nothing Breaks Like a Heart
Пісня була записана спільно з британським діджеєм Марком Ронсон. За сюжетом кліпу, Сайрус мчить на машині по мосту, а її переслідує кілька поліцейських машин і вертоліт. На узбіччі шосе вишикувалися фанати співачки.

Джерело: ZN.ua

Next Post

"Київводоканал" опублікував графік відключень води до кінця року.

Вт Гру 18 , 2018
У Києві в зв’язку з плановими ремонтами на мережах централізованого водопостачання відключатимуть воду. При цьому в деяких будинках води не буде до 28 грудня. Як повідомила прес-служба столичної компанії, воду в період з 18 до 28 грудня відключати по черзі на близько 20 вулицях столиці. Також оприлюднені адреси та графік […]

Можливо ви пропустили?