У Києві на мітинг вийшли два десятки повій (відео)

Протестувальниці вимагають пом’якшити відповідальність за заняття проституцією.

Акція протесту трудівниць секс-індустрії відбулася на Михайлівській площі у центрі Києва. Про це повідомляють «Вести».

На мітинг вийшло близько двох десятків жінок. Приховуючи свої обличчя, протестувальниці намагалися привернути увагу влади до своїх проблем. Одна з головних вимог — переведення діяльності повій у правове поле.

Мітингувальниці вимагають від влади пом’якшити відповідальність за заняття проституцією. На сьогодні санкція статті Кримінального кодексу за це правопорушення передбачає тюремне ув’язнення на термін від одного до трьох років. Адміністративна відповідальність передбачає штрафи або громадські роботи.

“Крім скасування адміністративної відповідальності, ми вимагаємо скасувати кримінальну за сутенерство та звідництво. Це така ж робота, як будь-яка інша. Це наш вибір”, — заявила координатор акції Наталія Дорофєєва.

На акцію протесту жінки вийшли з плакатами “Сама винна”, “Знала, на що йшла”, “Байдужість = насильство”.

Зазначимо, що сьогодні у світі відзначають Міжнародний день захисту секс-трудівниць від насильства та жорстокості.

Джерело: Вголос

Next Post

У Києві з'явився новий мурал, присвячений учасникам героїчного бою під Крутами

Пн Гру 17 , 2018
У Києві з’явився мурал, присвячений учасникам героїчного бою під Крутами. Він знаходиться будинку на вулиці Велика Васильківська, 111/113. Художник проекту – Андрій Пальваль, творча група Kailas-V. Фото Клима Братківського Мурал “Крути” – це спільний проект за участю творців фільму “Крути 1918 року”. Сам фільм вийде 7 лютого 2019-го. Джерело: Рубрика […]

Можливо ви пропустили?