У Києві масово труять собак: отрута змішують зі снігом в місцях вигулу

Жителі районів Позняки, Осокорки та Харківського масиву масово повідомляють про спроби отруїти їх собак.
«15 грудня була отруєна собака під час прогулянки по кільцю уздовж дороги вул. Гмирі-Гришка-Григоренка-Гмирі. Прогулянка здійснювалася по кільцю. При закінченні прогулянки собаки різко стало погано. При заході в квартиру собака протягом найближчих хвилин прийшла в критичний стан і була терміново доставлена ​​з найближчої вет. лікарню, в якій боролися кілька годин за її порятунок. Слава Богу, врятували, стан складний, на лікуванні », – написав власник постраждалої тварини.
Виявилося, що отрути розсипано дуже багато.
«За описом отрути, 16 грудня вранці я обстежив територію прогулянки і виявив 5 джерел отрути різної інтенсивності. Від горошини, до половини відра отруєного снігу. Отрута має вигляд від яскраво до блідо-виражених плям на снігу, іноді у вигляді перемішаного зі снігом порошку. Розміщений біля місць, куди справили нужду собаки », – додав очевидець.
У коментарях повідомляється, що отрута також розсипали біля озера Сонячне.
Також люди пишуть, що цією отрутою діти можуть обпекти руки.

Next Post

У Фастові попрощалися з трагічно загиблою дівчиною

Пн Гру 17 , 2018
17 грудня у місті Фастів поховали загиблу в результаті вибуху будинку 22-річну Сніжану Дем’яненко, тіло якої було знайдено під завалами. Про це йдеться в сюжеті ТСН. Провести дівчину в останню путь прийшли десятки городян. Другого чоловіка, в квартирі якого попередньо і стався вибух, також поховають сьогодні. Нагадаємо, 14 грудня в […]

Можливо ви пропустили?