У Михайлівському соборі пластуни передали Вифлеємський вогонь митрополиту Епіфанію

У Михайлівському соборі українські пластуни передали новообраному предстоятелю Православної церкви України митрополиту Епіфанію привезений з Відня до Києва Віфлеємський вогонь миру.
Про це повідомляє прес-служба української скаутської організації “Пласт” в Facebook.
“У Михайлівському Золотоверхому соборі відбулася церемонія передачі Вифлеємського вогню миру громаді Києва. Вже 22 рік поспіль члени Пласту привозять Віфлеємський вогонь миру в Україні і розповсюджують його в усі куточки країни, зокрема, українським військовим на Сході”, – йдеться в повідомленні.

Митрополит Єпіфаній подякував пластунів за те, що протягом 20 років вони привозять Віфлеємський вогонь миру в Україні, зазначивши, що зараз Україна має особливу потребу в цьому справедливому світі.

https://www.facebook.com/PlastUA/videos/370725963689461/

Також новообраний предстоятель УПЦ заявив про намір відновити територіальну цілісність України і повернути Крим.
“Ми хочемо відновити нашу територіальну цілісність, ми хочемо повернути Крим і ми віримо в це. Сьогодні ця блага звістка про принесення вогню миру надихає нас і далі наполегливо працювати, вірити в перемогу. Бо з нами Бог. А там, де Бог, там завжди перемога “, – зазначив він.

Next Post

У Києві масово труять собак: отрута змішують зі снігом в місцях вигулу

Пн Гру 17 , 2018
Жителі районів Позняки, Осокорки та Харківського масиву масово повідомляють про спроби отруїти їх собак. Про це пише спільнота пох – Позняки, Осокорки, Харківський. «15 грудня була отруєна собака під час прогулянки по кільцю уздовж дороги вул. Гмирі-Гришка-Григоренка-Гмирі. Прогулянка здійснювалася по кільцю. При закінченні прогулянки собаки різко стало погано. При заході […]

Можливо ви пропустили?