У Києві на маршрут вийшов перший електробус

E Києві запустили в експлуатацію перший електробус марки Skywell. З 13 грудня 2018 роки машина курсує за маршрутом 599 – між метро «Харківська» і вулицею Шептицького.

Про це  пише «Автоцентр».

Пасажири можуть оцінити 8,5-метрову модель Skywell NJL6859BEV, яку в цьому році презентувало ТОВ «Скайвелл Україна». Салон розрахований на 61 пасажира – місць для сидіння 26 + 1.

Машина належить до електробуси п’ятого покоління. Електромотор потужністю 80/150 кВт живлять літій-залізо-фосфатні акумулятори ємністю 200 кВт. Їх вистачає на реальний пробіг по місту до 300 км. Батареї живучі і розраховані на 4,5 тис. Циклів заряду-розряду, що дорівнює 12 рокам експлуатації. Вартість автобуса – 280 тис. Доларів.

Next Post

Помeр один з лідерів “Рeволюції на граніті”

Пн Гру 17 , 2018
Помер український громадський діяч Ігор Коцюруба, який був учасником “Революції на граніті”. “Помер Ігор Коцюруба. Ми всі(братчики та уесесівці) пам’ятаємо його як того Жовтня 90-го: сміливим, активним, революційним, борцем за Незалежність України… Спочивай з миром. Співчуття рідним і близьким. Студентське Братсвто та УСС сумують за всіма, хто нас покидає.”, – написав у […]

Можливо ви пропустили?