Оприлюднені офіційна назва Української церкви та титул її предстоятеля

Офіційна назва об’єднаної церкви за статутом – Православна церква України. Титул предстоятеля цієї церкви – «Митрополит Київський і всієї України».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав архієпископ Євстратій Зоря.

Згідно до Статуту ім‘я Предстоятеля автокефальної помісної Православної Церкви України підноситься у всіх храмах Церкви за формулою «Блаженнійшого Епіфанія, Митрополита Київського і всієї України».

Posted by Євстратій Зоря on Laupäev, 15. detsember 2018

15 грудня на Об’єднавчому соборі предстоятелем Української помісної православної церкви обрали митрополита Переяславського та Білоцерківського Епіфанія, представника Української православної церкви Київського патріархату. Вселенський Патріарх Варфоломій благословив митрополита Епіфанія і привітав з обранням.

Мусульмани України та США привітали створення Української помісної церкви.

Next Post

Помер екс-ректор Ірпінської податкової академії Петро Мельник

Нд Гру 16 , 2018
“Серце не витримало”. Помер екс-ректор Ірпінської податкової академії Петро Мельник. У неділю, 16 грудня, на 62-му році життя помер засновник Ірпінської податкової академії, колишній народний депутат Петро Мельник. Про це в Facebook повідомив юрист Ігор Черезов, – пишуть ЗМІ. “Сьогодні пішов з життя справжній українець, засновник Ірпінської податкової академії, тричі […]

Можливо ви пропустили?