В аеропорту “Бориспіль” затримали митрополита УПЦ МП

Сьогодні вранці, 15 грудня, під час вильоту з України в аеропорту “Бориспіль” затримали митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія.
Прикордонна служба намагалася направити його на об’єднавчий собор, який проходить сьогодні в столиці, – повідомляють ЗМІ з посиланням на Союз православних журналістів.
Інцидент із затриманням стався близько 10:00 під час митного огляду. Поранічнікі відкликали владику Варсонофія для бесіди, правоохоронці цікавилися, чому ієрарх дозволяє собі в “таке важливе для країни час створення помісної церкви” залишати країну. Представники прикордонної служби протягом довгого часу намагалися переконати митрополита змінити своє рішення і попрямувати на об’єднавчий собор, проте в цьому не досягли успіху.
Лише за 20 хвилин до відльоту вони випустили архієрея і дозволили йому піднятися на борт літака.

Next Post

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на п'ять додаткових рейсів до Нового року

Сб Гру 15 , 2018
Для перевезення пасажирів у період новорічних і різдвяних свят «Укрзалізниця» відкрила продаж ще на п’ять додаткових поїздів з Києва. Вони вирушать до Ужгорода, Львова, Ковель і Дніпро. Також додався один поїзд на рейс з Одеси в Ужгород. Квитки вже можна купити в касах і на сайті перевізника, – повідомляє місцеве […]
укрзалізниця

Можливо ви пропустили?