Під Верховною Радою готуються протестувати прихильники УПЦ МП: нацгвардійців масово звозять до ВР

Сьогодні, 14 грудня, під Верховною Радою у Києві прихильники УПЦ МП планують провести акції протесту. Нацгвардійців звозять у центр для посиленої охорони.

Про це повідомляє кореспондент Інформатору з-під Верховної Ради.

“Під Верховною Радою посилені заходи безпеки через можливі провокації прихильників УПЦ МП, які вчора заявляли про заплановані протести у центрі міста”, – повідомляє кореспондент.

За нашими даними під Верховну Раду наразі прибуло 7 вантажівок Національної гвардії.

Протестувальники починають збиратися під ВР. Близько 50 людей розпочали молебень біля хреста.

Як відомо, вчора у мережі з’явилася інформація, що митрополія УПЦ МП хоче “зібрати” священство завтра під стінами парламенту, щоб протестувати проти “втручання держави у справи церкви”.

А тим часом надходять дані, що митрополія УПЦ МП силою зганяє священство завтра під парламент. Вимагає привозити людей,…

Posted by Ярослава Олеговна Мищенко on Neljapäev, 13. detsember 2018

За її словами, вже сьогодні можно очікувати протести з боку УПЦ МП біля парламенту, куди будуть спеціально привозити людей, нібито підтримуючих позицію церкви.

Фото – Роман Пєтушков.

Для Інформатора.

Next Post

В здании мэрии разбили стекла

Пт Гру 14 , 2018
В ночь на 13 декабря неизвестные разбили стекла в здании мэрии Киева. Об этом на своей странице в Facebook сообщил управляющий делами секретариата Киеврады Игорь Хацевич. Кто может быть причастен к акту вандализма, чиновник не знает. Однако Игорь Хацевич отнесся к ситуации с юмором и отметил, что в селе, где […]
КМДА Київрада

Можливо ви пропустили?