В аеропорту «Бориспіль» літак потрапив у аварію під час посадки, – ЗМІ

В аеропорту «Бориспіль» літак потрапив у аварію під час жорсткої посадки.

Про це повідомляє видання «Главком» з посиланням на очевидців аварії – пасажирів, які летіли рейсом авіакомпанії МАУ. За їх словами, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

«Рейс не може здійснити посадку в «Борисполі» і вирушає до «Києва» («Жуляни»). У «Борисполі» аварія через жорстку посадку», – наводять пасажири слова командирів літака.

У соцмережах вже опублікували фото пошкодень літака.

В «Борисполі» закликали пасажирів перевіряти розклад польотів у зв’язку з туманом та можливим перенесенням часу вильоту та прибуття рейсу. Водночас інформації про аварію на сайті та сторінці Facebook аеропорту наразі немає.

Next Post

Історія першої мечеті в Києві

Пн Гру 10 , 2018
Поблизу Щекавицького кладовища знаходиться перша мечеть, що була збудована в Києві. Вона називається «Ар-Рахма», що в перекладі називається «Милосердя». Не випадкове місце Ця місцевість називається «Татарка». Назва походить від нижньогородських татарів, які оселились там у середині XIX століття. У 1897 році, згідно з переписом населення, у Києві мешкало 1759 мусульман. Перша мечеть була […]

Можливо ви пропустили?