Рада ухвалила закон для доступу осіб з інвалідністю до житлово-комунальних об’єктів

Верховна рада підтримала за основу у першому читанні законопроект №7370 “Про внесення змін до закону “Про регулювання містобудівної діяльності”.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа зі стін Верховної Ради.

Так, даний законопроект регулюватиме посилення захисту осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення при здійсненні містобудівної діяльності.

Треба відзначити, що за законопроект проголосували 230 депутатів ВР.

“Законопроект розроблено з метою забезпечення втілення конкретних заходів, що дозволяють пристосувати житлове і оточуюче середовище до потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення при здійсненні містобудівної діяльності, впровадження кращого світового досвіду у цій сфері та стимулювання замовників будівництва до створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з різними потребами”, – сказано у пояснювальній записці.

Нагадаємо, раніше Рада прийняла законопроект Гройсмана про судовий збір для осіб з інвалідністю.

Фото – Роман Пєтушков

для ІНФОРМАТОРа

Next Post

Олег Скрипка с оркестром сыграет бесплатный концерт в аэропорту

Вт Гру 4 , 2018
В воскресенье, 23 декабря, в аэропорту «Борисполь» состоится бесплатный концерт Олега Скрипки и Le Grand Orchestra под названием «Aviasession на чемоданах», посвященный новогодним праздникам. Об этом сообщает Наш Киев. Концерт начнется в 17:00 на третьем этаже терминала D, прямо в зоне регистрации международных рейсов.Музыкальное действо развернется на фоне новогодней елки […]

Можливо ви пропустили?