Директор ТОВ «Камелія-PR» Цінський очолить село Княжичі

Директор підприємства «Камелія-PR» планує очолити село Княжичі, у Броварському районі Київської області.

Цінський має намір балатуватися на посаду голови сільської ради Княжичів у Броварському районі Київської області.

Про це неодноразово розповідав особисто В‘ячеслав Цінський, – повідомило джерело в його оточенні.

“Таке рішення було прийнято паном В’ячеславом після останніх подій навколо підприємства. Головним пріорітетом у розвитку села Цінський вбачає його економічний розвиток. Вже декілька років у селі Княжичі розмовляють про будівництво комерційного крематорію, яке дасть колосальні надходження у бюджет села”.

За словами співрозмовника, також стало відомо, що діючий голова сільради готовий поступитися власною посадою аби пан Цінський міг у повній мірі реалізувати свій план економічного розвитку Княжичів.

Нагадаємо, село Княжичі розташованне у Броварському районі Київської області. Населення налічує понад 5 тисяч мешканців. Загальна площа землі в адміністративних межах Княжицької сільської ради складає 3669,3 гектара.


Автор: Василь Тростянець

Next Post

У «Київавтодорі» поскаржилися на циган, які забруднюють залізничний вокзал «Південний»

Пн Чер 11 , 2018
У КП ШЕУ Солом’янського району КК «Київавтодор» висловили невдоволення діями ромів, які періодично забруднюють зону відпочинку на Південному залізничному вокзалі. Про це йдеться у повідомленні КП на сторінці у Facebook. «Територію для відпочинку на Південному залізничному вокзалі «приватизувала» група ромів (циган). Після себе вони постійно залишають бруд, сміття та інші […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?