У Києві викрили шахраїв, які продавали підроблені талони на пальне

Під час оформлення ДТП на С.Бандери до патрульних поліцейських звернувся чоловік і повідомив, що за 300 метрів від них відбувається бійка. Правоохоронці зреагували миттєво і вже за мить були на місці.

Коли почали з’ясовувати деталі, виявилося, що особи, які знаходилися у Skoda обманним шляхом (намагалися продати талони на WOG) заволоділи грошима – 29 тис грн та 400 доларів. Почали тікати і сіли в автомобіль таксі. Потерпілий із товаришем їх наздогнали та заблокували.

“При поверхневій перевірці, у дівчини було виявлено вказану суму коштів. “Працювала” у парі із чоловіком. Також, у пані було виявлено паспорт з ознаками підробки. На місці працювала слідчо-оперативна група та лікарі швидкої (оскільки потерпілий поранився, коли розбивав скло у Skoda)”, – повідомляє КуivOperativ на своїй сторінці у Facebook.

Next Post

"Київенерго" закінчило рік зі збитками

Пн Бер 26 , 2018
ПАТ “Київенерго” завершило 2017 рік з чистим збитком 138,706 мільйона гривень проти 2,578 мільйона гривень чистого прибутку роком раніше. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на систему розкриття інформації НКЦПФР. Як повідомлялося, “Київенерго” в 2016 році отримало чистий прибуток 2,578 млн гривень проти чистого збитку 1,695 млрд гривень в 2015 році. “Київенерго” […]
Электроподстанция

Можливо ви пропустили?