У КМДА вирішують, на яких вулицях водії зможуть перевищувати швидкість

Київська влада вирішує, на яких вулицях столиці з 1 квітня водії зможуть їхати зі швидкістю 80 км/год. 

За даними Еспресо, у київській мерії зазначають, що місцева влада має право збільшувати швидкість руху на окремих дорогах.

У КМДА повідомляють, що швидкісних шляхів, де можна буде їздити понад 50 км/год, буде більше 20. Втім, їхніх назв поки що не оприлюднюють. Ймовірно, йдеться про широкі проспекти та Кільцеву дорогу, де мінімум пішохідних переходів.

“Не на всіх вулицях доречно зменшувати швидкісний режим. У центрі міста, звісно, це є виправданим, і для безпеки пішоходів. А там, де пішоходів немає, – це нелогічно. Тому ще до появи департамент ініціював проект рішення про те, щоби збільшити на певних ділянках руху швидкість до 80 кілометрів за годину”, – пояснила прес-секретар департаменту транспортної інфраструктури КМДА Анна Голосінська.

Next Post

Украинцев хотят штрафовать за появление на улицах в нетрезвом виде

Пт Січ 19 , 2018
В Верховной раде зарегистрирован законопроект № 7490, согласно которому украинцев предлагают штрафовать за распитие алкоголя, а также за появление в общественных местах в нетрезвом состоянии. В законопроекте предлагается увеличить штрафы за распитие алкогольных напитков в общественных местах, а также за появление в нетрезвом виде до 340-510 гривен. В случае повторного нарушения штраф может достигнуть 510-850 гривен. Если в течение года гражданин дважды подвергнется админвзысканию, ему придется заплатить штраф до 1190 гривен. […]
Алкоголь

Можливо ви пропустили?