Понад 100 столичних будинків визнано аварійними або непридатними для життя

КМДА констатує наявність 106 будинків у Києві в аварійному або непридатному для життя стані.

Про це повідомили у департаменті житлово-комунальної інфраструктури КМДА, – передає ІНФОРМАТОР з посиланням на Українські новини.

Зокрема, 89 будинків визнані ветхими, 3 – аварійними і 14 – непридатними для життя. Останні перебувають у Солом’янському районі на вулицях Академіка Потебні, Вадима Гетьмана, вулиці Далекій, Докучаєвської і Медової.

Зазначається, що до відселення мешканців цих будинків обслуговування і необхідні ремонти виконуються житлово-експлуатаційними організаціями, на балансі яких знаходяться будинки.

Нагадаємо, що станом на березень 2016 року в Києві налічувалося 48 аварійних будинків, 101 будинок непридатний для проживання, та 150 об’єктів, що мають незадовільний технічний стан. Тоді керівникам районних держадміністрацій було доручено провести інвентаризацію всіх цих будівель для складання подальших рекомендацій по їх експлуатації. Попередні перевірки були проведені владою Києва після інциденту по вулиці Богдана Хмельницького в будинку 12/14, коли 25 лютого 2016 року під час проведення ремонтних робіт обвалилася стеля одного з поверхів. За підсумками рятувальної операції з-під уламків дістали тіла 2 загиблих і врятували 6 осіб.

Next Post

У КМДА вирішують, на яких вулицях водії зможуть перевищувати швидкість

Ср Січ 17 , 2018
Київська влада вирішує, на яких вулицях столиці з 1 квітня водії зможуть їхати зі швидкістю 80 км/год.  За даними Еспресо, у київській мерії зазначають, що місцева влада має право збільшувати швидкість руху на окремих дорогах. У КМДА повідомляють, що швидкісних шляхів, де можна буде їздити понад 50 км/год, буде більше 20. Втім, їхніх назв поки що не […]
Проспект-Победы-Киев

Можливо ви пропустили?