У ДСНС розповіли подробиці інциденту в київському метро

Після проведення розвідки з’ясувалося, що в тунелі, на відстані 300 м від станції “Контрактова площа”, сталося коротке замикання без подальшого горіння в генераторі автоматичної локомотивної сигналізації.

Повідомлення від пасажирів про задимлення у вагоні поїзда, який рухався між станцією метро “Контрактова площа” і станцією “Тараса Шевченка” надійшло 11 вересня о 18:51.

О 19:04 на місце події прибули перші підрозділи.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

“Було встановлено, що поїзд відігнаний на станцію “Контрактова площа”, пасажири з поїзда вийшли. За зовнішніми ознаками пожежі в поїзді не виявлено. О 19:16 після зняття напруги з контактної рейки працівниками Київського метрополітену було надано допуск рятувальникам для проведення розвідки в тунелі”, – сказано в повідомленні.

Станції “Контрактова площа”, “Тараса Шевченка” і “Петрівка” були закриті на вхід, також було призупинено рух поїздів.

“На місці події працювало 65 чоловік особового складу, а також 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. В результаті події загиблих та травмованих немає”, – повідомляє прес-служба ДСНС.

О 21:53 рух було відновлено.

Загиблих і травмованих внаслідок загоряння на “Синій гілці” київського метро немає.

Next Post

Феодал з Оболоні: Як голова РДА заробляє мільйони на школярах

Ср Вер 20 , 2017
Голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак намагається залишити київську школу без приміщення, при цьому інші проблеми свого району чиновника, вочевидь, не хвилюють. Журналістам видання ІНФОРМАТОР стало відомо про те, як саме влада району заробляє мільйони на українських дітях. Олександр Цибульщак, який був призначений на посаду голови РДА, пообіцяв побудувати нову школу на проспекті Героїв […]

Можливо ви пропустили?