У Переяславi-Хмельницкому відбувся спортивний фестиваль «Pereiaslav Potapenko Cup»

У Переяславi-Хмельницкому 23 серпня 2017 р. відбувся спортивний фестиваль «Pereiaslav Potapenko Cup». Кубок Переяславщини імені Ярослава Потапенка, присвячений пам’яті видатного громадського дiяча та тренера.

Органiзаторами заходу виступили: голова ГО “Плечо” Руслан Коваленко, ГФ “Самооборона Переяславщини імені Ярослава Потапенка”, голова громадської ради міста Віталій Коцур і адміністрація Переяслав-Хмельницкого університету.

Органiзаторами заходу виступили: голова ГО “Плечо” Руслан Коваленко, ГФ “Самооборона Переяславщини імені Ярослава Потапенка”, голова громадської ради міста Віталій Коцур і адміністрація Переяслав-Хмельницкого університету. Спортивна складова фестивалю проходила одразу у трьох дисциплінах: кікбоксинг , бокс і теквондо.

У 3-х поєдинках з теквондо перемогу отримав Віталій Бородавка (чемпіон України та Європи). Чотири поєдинки з боксу визначили найсильніших у наступних вагових категоріях: Юрій Ващенко та Максим Натяженко з міста Переяслав-Хмельницький стали кращими у категорії 91 кг та 69 кг відповідно . Рустам Юсупов та Артем Волужин(Київ) впевнено перемогли у категорії до 60 кг та 75 кг. 7 боїв із кікбоксингу, два з яких були титульними (за пояс і кубок Ярослава Потапенка) стали тріумфальними для Олександра Тропко (70 кг), що вже був бронзовим призером чемпіонату України ІСО 2017. У вазі 77 кг перемогу здобув Богдан Рубан, Чемпіон України ІСО 2017 та призер всеукраїнських змагань з кікбоксингу. Кращим у вазі 60 кг став представник СК «Атаман» Дмитро Дергунов, м. Київ. На першому спортивному фестивалі «Pereiaslav Potapenko Cup» у титульному бою пояс здобув представник м. Павлоград Владислав Ярмак, багаторазовий чемпіон України і світу з кікбоксингу. Другий титульний поєдинок виграв Роберт Йовнаш (Донецька область), багаторазовий чемпіон України і світу з кікбоксингу.

Кульмінацією турніру став спаринг місцевого професійного боксера, екс-чемпіона СНД і слов’янських країн по версії WBC, Владислава Баранова у рамках підготовки до рейтингового бою.

Здорова і спортивна нація – непереможна, тому такі заходи, як Кубок Переяславщини імені Ярослава Потапенка дуже важливі і стимулюють інтерес молоді до спорту та заохочують долучатися до здорового способу життя. В планах організаторів проводити цей фестиваль щороку.

Pereiaslav Potapenko Cup

 

 

Next Post

На ВДНГ пройде четвертий фестиваль крафтового пива Craft Beer Fest

Ср Сер 30 , 2017
Вересень – це осінь тільки у календарях. Насправді ж – це тепле літо, оксамитовий сезон. Саме тому, 2–3 вересня, ми влаштовуємо Четвертий фестиваль крафтового пивоваріння на ВДНГ. Традиційно наливати хмільне наші броварі будуть у великому і світлому павільйоні №3. Для вашої зручності організатори зарезервували велику територію біля павільйону. Тут можна […]
Афиша Киева

Можливо ви пропустили?