Депутат райради на Київщині відібрав квартиру у пенсіонерки

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно депутата 7 скликання Макарівської райради, який шляхом обману відібрав квартиру у 90-річної пенсіонерки у Києві.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відзначається, що у 2015 році депутат познайомився з 90-річною киянкою, яка на праві власності володіла квартирою в центрі столиці вартістю майже 1,5 мільйона гривень.

“З метою заволодіння квартирою пенсіонерки, зловмисник спочатку увійшов їй в довіру – відвідував, цікавився станом здоров’я, підвозив до лікарні. Однак у подальшому, скориставшись нагодою, викрав усі правовстановлюючі документи на квартиру цієї жінки”, – йдеться в повідомленні,

Використовуючи копію паспорта пенсіонерки з фотокарткою іншої людини зловмисник оформив на себе генеральну довіреність на право представляти її інтереси у питаннях продажу та перереєстрації права власності на квартиру.

Після цього депутат продав квартиру пенсіонерки за 145 тисяч гривень своєму знайомому.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні звершено обвинувальний акт відносно підозрюваного за ч. 4 ст. 190, ч. 1 ст. 357, ч. 4 ст. 358 КК України, направлено до суду для розгляду по суті.

У ході досудового розслідування права пенсіонерки на житло повністю поновлені.

Next Post

Кияни зможуть їздити по старих жетонах і квитках до 31 липня

Нд Лип 16 , 2017
Столичні жителі зможуть використовувати жетони і разові квитки на наземний транспорт, придбані до подорожчання проїзду 15 липня, до 31 липня. Про це “Українській правді. Київ” повідомили у Київській адміністрації. Жетони і квитки, придбані до 15 липня, будуть дійсними до 31 липня. Обміняти старі жетони і старі паперові квитки на нові […]
метро

Можливо ви пропустили?