Після перевірки 103 ресторанів Києва лише у 4 не знайшли порушень

Співробітники Держпродспоживслужби перевірили стан 103 закладів харчування у столиці, з них лише у 4 не виявили порушень. 15 закладів не дозволили проводити моніторинг. 

Про це повідомляє 112.ua з посиланням на заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олександра Овчаренка.

“Були виявлені випадки риби без маркування, тобто, за документами купують певну кількість риби у відомої компанії і під ці документи потім везуть рибу невідомого походження, невідомого виробника. Якої вона якості, незрозуміло”, – розповів Овчаренко.

Він додав, що в окремих випадках така риба надходила по всій мережі ресторанів (10-15 закладів).

“Були випадки, коли невідомого походження були що постачальник, що риба. Приїжджав такий хлопець у футболці і кедах, в поліетиленовому пакеті шматок лосося. Добрий день, я привіз продукцію”, – розповів Овчаренко.

Нагадаємо, що за фактами отруєнь людей у ресторанах столиці поліція порушила кримінальну справу за статтею 325 КК (“Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь”).

30% ресторанів Києва тимчасово призупинили роботу після перевірки на дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Next Post

На Позняках стреляли в велосипедиста (ФОТО)

Пн Лип 10 , 2017
В Киеве на Позняках неизвестный выстрелил в лицо велосипедисту и спокойно ушел в соседний подъезд. Пострадавший доставлен в реанимацию в тяжелом состоянии. Об этом сообщает dtp.kiev.ua. “Пострадавший в тяжелом состоянии госпитализирован в реанимацию. Применены средства ускорения предоставления инфо”, – говорится в сообщении. Post Views: 902
Поліція

Можливо ви пропустили?