Київрада заборонила вилов котів у столиці

Київська міськрада заборонила вилов безпритульних котів у Києві та зобов’язала ЖЕКи та ОСББ запобігати ізоляції котів у підвалах, технічних приміщеннях чи горищах.

За прийняття рішення “Про деякі питання безпритульних котів у місті Києві” на засіданні 22 червня проголосував 81 депутат.

Рішення винесли на голосування після підписання відповідної петиції киянами.

“Це дасть можливість заборонити неконтрольований вилов безпритульних котів на території Києва та зобов’яже комунальні підприємства по утриманню житлового фонду не створювати штучних перешкод для виконання котами функцій природньої територізації …а також запобігати ізоляції котів у підвальних приміщеннях”, – сказав доповідач з питання, депутат Костянтин Яловий.


Ірина Балачук, “Українська правда. Київ” 

Next Post

Проект Почайна: новые возможности старой-доброй Петровки

Пн Лип 3 , 2017
Автор: Григорий Мельничук Несколько лет назад будущее Петровки, казалось, было предрешено на многие годы вперед. Район больших торговых центров в цехах советских заводов должен был прирасти огромными новыми шопинг-молами – ТРЦ Blockbuster Mall у Московского моста и ТРЦ Petrovka Mall на месте части одноименного рынка. Все лишние площади превратились бы […]
Почайна

Можливо ви пропустили?