Поштову площу планують перетворити на туристичний хаб і розвивати дніпровські острови (ФОТО)

Київська влада має намір розвивати розважальну інфраструктуру та інфраструктуру для активного відпочинку на Трухановому острові, у Гідропарку та інших прибережних територіях Києва.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації відповідної концепції, повідомляє прес-служба політика.

“Ці зони відпочинку треба розвивати. Бо розвинені прибережні території – це і комфортний відпочинок киян, і туристична привабливість нашого міста”, – наголосив Кличко.

У концепції йдеться про облаштування канатної дороги (від Арки Дружби народів до Труханового острова), станції канатної дороги на Поштовій Площі, екскурсійно-оглядової вежі, пішохідної зони на Контрактовій площі, а також облаштування належної кількості паркінгів та зон відпочинку.

“У цьому проекті будуть об’єднані маршрутами знакові місця Києва. А Поштова площа стане туристичним хабом, звідки можна буде дістатися до найгарніших локацій Києва”, – сказав Кличко.

Мер наголосив, що влада працює над значною кількістю проектів, які змінять столицю, бо “потенціал у Києва дуже великий”.

Next Post

СМИ рассказали о недвижимости и незаконной деятельности прокурора Комашко

Нд Чер 18 , 2017
Прокурор Черниговской области Владимир Комашко, который занял этот пост 25 июля 2016 года, оформил на свою жену две квартиры и семь земельных участков, а также незаконно получил адвокатское удостоверение. Об этом говорится в материале издания “Информатор“. Отмечается, что до этого Комашко работал в органах прокуратуры различных областей, а также в […]

Можливо ви пропустили?