Суд розблокував рахунки КП “Київський метрополітен”

Господарський суд Києва зняв арешт з рахунків КП “Київський метрополітен”.

Про це у facebook повідомив народний депутат Юрій Левченко.

Таке рішення суд виніс 14 червня.

“Господарський суд Києва зняв тримісячний арешт з рахунків КП “Київський метрополітен”. Суддя … зняв арешт на підставі того, що метрополітен уклав додаткові угоди з банком про використання арештованих рахунків в подальшому лише для виплати заробітної плати своїм працівникам”, – написав він.

За словами Левченка, залишається незрозумілим те, яким чином метрополітен буде здійснювати інші необхідні витрати – такі як обслуговування, ремонт вагонів тощо.

“Наразі комунальне підприємство не може закуповувати необхідні запчастини для рухомого складу метрополітену. У результаті цього, невідремонтовані вагони залишаються стояти в депо, через що вже суттєво збільшився інтервал руху потягів у київській підземці”, – написав депутат.

Він також додав, що суддя відмовив у задоволення заяви “Київського метрополітену” про відстрочення виконання постанови Київського апеляційного госпсуду про стягнення боргу у розмірі 1 мільярд 924 мільйони гривень.

Next Post

Двох посадовців аварійно-рятувальної служби Києва затримали за хабар. ФОТО

Чт Чер 15 , 2017
У Києві на хабарі у понад 235 тисяч гривень затримали посадовців комунальної аварійно-рятувальної служби. Про це повідомляє сайт Національної поліції. У корупційній схемі були задіяні один із заступників командира та фахівець комунальної аварійно-рятувальної служби. За хабар у 235 тисяч гривень зловмисники обіцяли власнику газової АЗС повернути вилучене в рамках кримінального […]
Поліція

Можливо ви пропустили?