На Хрещатику і Європейській площі перекриють рух

8-13 червня у центрі міста частково обмежать рух транспорту у зв’язку з проведенням суспільно-мистецької акції та концерту “БЕЗВІЗ”.

Про це повідомляє сайт міської влади.

Зокрема, буде перекрито рух транспорту:

  • – із 22:00 9 червня до 06:00 11 червня на Європейські площі (від Володимирського узвозу до Поштової площі); на відрізку від вулиці М. Грушевського до Петрівської Алеї та від вулиці Трьохсвятительської до перетину з вулицею Костьольною; на вулиці Михайлівській на перетині з вулицею Костьольною та від вулиці Хрещатик до вулиці Б. Хмельницького;
  • – із 8:00 10 червня до 24:00 11 червня на вулиці Хрещатик (до вулиці Богдана Хмельницького), на вулицях Великій Житомирській, Володимирській та на Софійській площі до Володимирського проїзду.
  • Крім того, 8-13 червня (до 23:00) буде перекрито підземні пішохідні переходи від Філармонії до виходу з “Українського дому”.

Також для демонтажу сценічних конструкцій на Європейській площі перекриють першу полосу Європейської площі зі сторони “Українського дому” до 23:00 13 червня.

Next Post

У Києві пройде етап Кубку Світу з Перегонів Дронів (ВІДЕО)

Чт Чер 8 , 2017
Вже на цих вихідних відбудуться гонки дронів в рамках Київського етапу Кубку Світу з Перегонів Дронів. Перегони відбудуться у рамках MOYO Drone Fest на території АртЗаводу Платформа. Центральною подією стане етап Кубка Європи з дрон-рейсингу Rotor GP, а переможці представлять Україну за кордоном. На відвідувачів чекає не тільки захоплююча гонка дронів, […]
Дрон для перегонів

Можливо ви пропустили?