1980 споживачів залишаться без гарячої води через борги

ПАТ “Київгаз” призупинив газопостачання СТ-1, СТ “Біличі” та районної котельні “Теремки”, які забезпечують гарячою водою 1980 споживачів, через борги “Київенерго”.

Про це повідомляє прес-служба “Київенерго“.

Відзначається, що компанія заборгувала близько 200 мільйонів гривень за транспортування газу.

“Основною причиною зростання боргів за газ є збільшення заборгованості споживачів за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання. Станом на 1 квітня борг столиці за теплоенергію становив майже 5 мільярдів гривень. “Київенерго” не має інших фінансових джерел для погашення заборгованості за спожитий газ та послуги транспортування газу, крім розрахунків споживачів. Тому порушення фінансової дисципліни з боку споживачів ставить під загрозу стабільне енергозабезпечення столиці” – йдеться в повідомленні.

Борг “Київенерго” за спожитий газ на 1 квітня становив 4,5 мільярда гривень.

Next Post

Подробиці комунальної аварії у столичному Голосієво (ФОТО, ВІДЕО)

Вт Тра 30 , 2017
КиївІнформ. У Голосіївському районі Києва у понеділок стався масштабний прорив труби водопостачання. Як повідомили у прес-службі “Київенерго”, аварія на трубопроводі діаметром 800 мм сталася близько 14:00 під час гідравлічних випробувань. Пошкоджено 5 автомобілів та фасад будівлі до 3-го поверху перед вимоїною, затоплені офіси та підвали. “Ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року […]
Голосієво-Труба

Можливо ви пропустили?