У колі на “Героїв Дніпра” демонтують підземні переходи

1 травня у колі на станції метро “Героїв Дніпра” почали демонтувати підземні переходи.

Про це пише портал “Моя Оболонь”.

Відзначається, що довкола будівництва ТРЦ зняли асфальт.

“А тепер будівельна техніка почала демонтаж першого з двох підземних переходів, через які можна було потрапити всередину кола. Очевидно, що така масштабна і дорога перебудова виконується не тільки з метою покращення зовнішнього вигляду вхідних груп, що ведуть до нового ТРЦ. Скоріше за все переходи розширюють для подальшого облаштування у них стаціонарних торгових точок”, – повідомляє портал.

Як повідомляють користувачі facebook-спільноти Проти будівництва над станцією метро Героїв Дніпра, нині над станцією метро відбувається “кошмар”.

Люди лають мера Києва Віталія Кличка і кажуть, що ситуацію може виправити кілька “коктейлів Молотова”.

“Так, Віталік не заступився за киян….Він думає, що там укріплення ґрунту”, – обурюються користувачі соцмереж.

В свою чергу забудовник ТРЦ “Оазис”, який зводять у колі над метро, позиціонує центр як “куточок затишку та краси серед бетонних джунглів” і вже пропонує площі в оренду.

 


Фото з facebook Oasis Kyiv

 

Next Post

Веселкову Арку дружби народів долатають українським орнаментом

Чт Тра 4 , 2017
Арку дружби народів завершать оздоблювати, прикрасивши фрагментом українського орнаменту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика. “Громадські організації подали заявку, щоб тимчасово оздобитиАрку дружби народів кольорами веселки. Дехто почав казати, що це, нібито, якась не така символіка, натякаючи на певні організацій”, – сказав мер. Він додав, що […]
Арка радуга

Можливо ви пропустили?