Забудовник “монстра” на Подолі почав частково узаконювати будівлю

ТОВ “Пателі Лізинг”, який звів скандального “монстра” на вулиці Нижній Вал, почав “узаконювати” права власності на окремі квартири в недобудові через суд.

Про це повідомила депутат Київради Ольга Балицька у facebook.

“Забудовник вулиці Нижній Вал, 27-29 почав “узаконювати” права власності на окремі квартири в недобудові через суд. Схема ну вже зовсім сумнівна: як з юридичної точки зору (недобудова/приміщення стає “квартирою” лише після введення в експлуатацію), так і з фактичної (ідуть суди, КНІСЕ проводить експертизу будівлі тощо). Спроба чергової афери з будинком-монстром не пройде!”, – написала вона.

Балицька наголосила, що наразі управління правового забезпечення Київради вже вступає третьою стороною у всі ці численні процеси.

Next Post

У Києві суд відправив банкіра в СІЗО за пост у мережі Facebook

Вт Кві 18 , 2017
Печерський суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу голові правління “Діві банку” Сергію Горбачевському у вигляді утримання під вартою строком на два місяці. “Прокурор клопотав про те, щоб ізолювати Горбачевського на період досудового розслідування з тієї причини, що він нібито тисне на свідків через соціальну мережу […]
суд

Можливо ви пропустили?