Комунальникам заборонили білити дерева та бордюри

Відтепер співробітники КО «Київзеленбуд» припиняють білити вапном дерева в місті.

Директор Департаменту благоустрою Андрій Фіщук закликав киян звертатись до комунальників, які порушуватимуть нове правило і просити припинити побілення. Про «особливо кричущі випадки» Фіщук радить сповіщати службу 1551.

Заборона білити вапном дерева і малі архітектурні форми діє в Україні ще з 2006 року. Так, в ухвалених Міністерством будівництва, архітектури та житлового-комунального господарства «Правилах утримання зелених насаджень у населених пунктах України» є пункт 9.1.17, в якому «забороняється білити вапном декоративні дерева і малі архітектурні форми».

Всі комунальні служби міст України, які продовжують побілення, фактично порушують прямий наказ Міністерства.

Next Post

Київський міст на Троєщину увійде в німецький посібник прикладом того, як не можна будувати

Чт Кві 6 , 2017
Для фахівців з Німеччини Подільсько-Воскресенський міст у Києві став об’єктом дослідження. Сьогодні Київ відвідає міністр транспорту Німеччини Александер Добріндт. Він зустрінеться з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном, – повідомляє ІНФОРМАТОР з посиланням на Deutsche Welle. Під час офіційного візиту Добріндта відбудеться презентація технічно-фінансової експертизи Подільсько-Воскресенського мосту (відомого киянам як “міст на […]
Подольско-воскресенский мост

Можливо ви пропустили?