Під час пожежі у столиці врятували чоловіка

Пожежа трапилася у багатоповерхівці на вулиці Братиславській.

25 березня о 23:34 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку по вул. Братиславській, 20, виникла пожежа.

25 березня о 23:34 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку по вул. Братиславській, 20, виникла пожежа, – повідомляє прес-служба ДСНС.

На місце події негайно прибули вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що на газовій плиті підгоріла їжа. Бійці ліквідували можливу пожежу шляхом відключення та врятували чоловіка, якого вивели на свіже повітря та передали працівникам медичної служби.

Next Post

Черговий міст "втомився" в столиці (ФОТО)

Вт Бер 28 , 2017
Шляхопровід поблизу станції метро “Нивки” у Києві перебуває в аварійному стані. Про це повідомляє сайт ІНФОРМАТОР. На бетонній конструкції моста можна помітити явні ознаки корозії. Враховуючи величезний щоденний трафік та розташування шляхопроводу на одній з найважливіших магістралей столиці, проспекті Перемоги, аварія тут може паралізувати рух  половиною міста та спричинити трагедію. […]
Міст-Нивки

Можливо ви пропустили?