Через кредит на телефон у мешканки Київщини відібрали квартиру

На Київщині відбувся прецедент – виконавча служба продала трикімнатну квартиру жінки, що не сплатила банку кредит – всього три тисячі гривень.

Про це повідоляє ІНФОРМАТОР.

У цю історію майже нереально повірити, але це – правда. Все почалося 11 років тому – зі звичайного споживчого кредиту на телефон. Ольга була впевнена, що кавалер сплатив ті 3100 гривень за новий телефони. Минуло 9 років – вона вже й забула про цю історію. Аж тут зателефонували з банку й повідомили про величезний борг, – повідомляє телеканал ICTV.

Як виявлося, виконавча служба вже продала квартиру Олени. Удвічі дешевше за ринкову ціну – за 550 тисяч гривень. 39 тисяч повернули банку і взяли за послуги, решту тепер хочуть повернути Ользі.

Такого сюрпризу жінка не чекала навіть у страшному сні! Банк подавав на неї в суд, виграв справу, продав квартиру, а Ольга навіть про це не знала! У Бориспільській виконавчій службі проблеми не бачать. Кажуть – діяли цілком законно.

Юрист говорить про кричуще порушення: мовляв, у жінки, взагалі, не мали права нічого забирати. Бо термін позовної давності за кредитними боргами становить 3 роки, а банк звернувся до суду аж за вісім.

“Чому ж у суді закрили на це очі? Адже того ж 2014-го в аналогічній справі боржник, який програв усі попередні інстанції, виграв Верховний суд. Саме тому, що попередні суди не врахували термін позовної давності. Ольга та її юрист уже подали відповідний позов і хочуть повернути квартиру та скасувати борги”, – задається питанням юрист.

Next Post

Масштабне ДТП перекрило рух у центрі столиці

Пн Бер 27 , 2017
Аварія сталася на перетині бульвару Тараса Шевченка та вулиці Петлюри. Про це повідомляє інформаційний портал ІНФОРМАТОР. Біля пам’ятника Щорсу Фольксваген зіштовхнувся Мерседесом, який внаслідок потужного удару перекинувся на бік. Через ДТП утворилася значна пробка від площі Перемоги. В результаті аварії є постраждалі. На місці події працює поліція. Станом на 8:00 наслідки аварії частково […]
Увага ДТП

Можливо ви пропустили?