У Києві ліквідували організовану групу наркоторгівців

Діяльність міжрегіональної організованої злочинної групи торгівців метадоном припинила Служба безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою.

Наркоторгівці мали чітку ієрархічну структуру. «Організатори» здійснювали загальне керівництво, розподіляли прибутки та оптом доставляли наркотики до Києва та Київської області з інших регіонів України. «Оператори» відповідали за прийом замовлень телефоном від покупців, контролювали надходження грошей на платіжні картки одного з банків та повідомляли наркозалежних про місця розташування «закладок», – повідомляє СБУ. «Кур’єри» безпосередньо здійснювали закладки з метадоном на території столичного регіону та повідомляли про їх місцезнаходження «операторів».

На початковому етапі спецоперації оперативники спецслужби задокументували протиправну діяльність «операторів» та «кур’єрів» наркоугруповання, – повідомляє прес-служба СБУ.

На другому етапі співробітники СБУ здобули докази злочинної діяльності «організаторів» та затримали їх під час чергової поставки оптової партії наркотику до Києва.

Загалом з незаконного обігу правоохоронці вилучили майже кілограм метадону, один бойовий та два «травматичні» пістолети.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії з метою притягнення до кримінальної відповідальності всіх членів вказаної організованої злочинної групи.

n_2979_38696153

n_2979_77013350

 

Next Post

Через кредит на телефон у мешканки Київщини відібрали квартиру

Вт Бер 21 , 2017
На Київщині відбувся прецедент – виконавча служба продала трикімнатну квартиру жінки, що не сплатила банку кредит – всього три тисячі гривень. Про це повідоляє ІНФОРМАТОР. У цю історію майже нереально повірити, але це – правда. Все почалося 11 років тому – зі звичайного споживчого кредиту на телефон. Ольга була впевнена, […]
Коллектор

Можливо ви пропустили?