Суд скасував рішення Київради про створення скверу на Осокорках

Господарський суд Києва скасував рішення Київради про розірвання договору оренди земельної ділянки біля станції метро “Осокорки” площею 0,7 на якій два роки був створений сквер.

Відповідне рішення винесла 13 березня суддя Спричак О.М., повідомив активіст Володимир Тищенко у facebook.

“Цей судовий процес став можливий лише завдяки юристам Кличка, які чи то ненавмисно, чи то з прямим умислом припустилися технічних помилок в рішенні, за які і чіпляються судді для задоволення позовних вимог забудовника”, – написав він.

Тищенко наголосив, що, попри негативне рішення, громада твердо налаштована домогтися справедливості в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, у 2015-му році біля станції метро Осоккорки сталися массові заворушення через небажання місцевої громади у будівництві чергового Торговельного центру:

Next Post

У Києві оголошено архітектурний конкурс на ревіталізацію прибережної території річки Либідь

Пт Бер 17 , 2017
Конкурс замовляє громадська спілка «Фонд «Наша Либідь» за підтримки Національної спілки архітекторів України і Департаменту містобудування та архітектури КМДА. Конкурс відбувається в два етапи. Перший – проводиться в формі відкритого конкурсу. Три кращих колективи, чиї проекти переможуть, допускаються до участі в другому етапі й отримують оплачуване замовлення на виконання архітектурно-містобудівної […]
Лыбидь

Можливо ви пропустили?